mHBOT
BLI REVITALISERT
MED OKSYGENKAMMER

mHBOT er et akronym for mild hyperbaric oksygen terapi som er en metode for å levere konsentrert oksygen under høyere enn normalt lufttrykk for behandling.

Trykket gjør det mulig for kroppen å absorbere en høyere oksygenandel som kan støtte helbredelsesprosessen på en rekke symptomer og sykdommer.

Hyggelig Hvile

Hvil kropp og sinn samtidig som du opplever alle helsefordelene.

Ro & Fred

Få en avslappende stund for deg selv til å reflektere over hva som er viktig for deg mens kroppen din absorberer oksygenet.

Privat Time

1-1 personlig time med medisinsk faglig personell.

Føl deg trygg & sikker

Vårt medisinsk personale har en streng sikkerhetsprosedyre som fører til at du vil alltid oppleve en trygg og sikker behandling.

SE HVORDAN mHBOT FUNGERER I DENNE VIDEOEN

HVORFOR ER MER OKSYGEN BEDRE FOR MEG?

  • Bedre sirkulasjon
  • Immunsystem stimulerende
  • Økt oksygenopptak
  • Cellebygging og regenering
  • Hjelper mot muskeltretthet
  • Anti-inflammatorisk
  • Smertelindrende
  • Antioksidanter
  • Detox
VÆR OPPMERKSOM:

mHBOT påstår ikke å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Selv om mild hyperbarisk oksygenbehandling kan virke som støttebehandling, erstatter det ikke anbefalte behandlinger eller beskrevne medisiner fra lege.

TRINN FOR TRINN VEILEDNING

Før Behandling

Før den første behandlingen med mHBOT kommer du inn for en gratis konsultasjon og veiledningstime med vår lege for å diskutere behandling. Dette er en mulighet for å spørre om våre behandlinsprosedyrer og alt du er nysgjerrig på.

Første Time

Du møter opp cirka 10 min før den første behandlingen starter. Før du legger deg inn i trykkammeret skifter du til bomullstøyet som du har tatt med. 

Hva Som Foregår i Behandlingsrommet

Når du er ferdig med å skifte til bomullstøyet er du klar til å begynne oksygenbehandlingen. En av våre medarbeidere vil hente deg, ta deg med til behandlingsrommet og hjelpe deg inn i trykkammeret. Du vil sakte gå inn, og så legge deg ned i en komfortabel stilling i oksygenkammeret. Sykepleieren vil låse opp kammeret og sørge for at alt er forseglet. Trykkammeret har en acryl glassvegg som gjør det lett å kommunisere under behandlingen. 

Behandlingen

Når behandlingen starter vil du merke lufttrykket som er en lignende opplevelse som på et fly under landing. Trykkøkningen tar ca. 7 minutter. Deretter ligger du i kammeret i ca. 60/90 eller 120 minutter som avhenger av problemstillingen din. En helsespesialist vil være med deg under hele behandlingen for å sørge for at du har en behagelig opplevelse.

Etter Behandlingen

Etter at behandlingen er avsluttet vil oksygenet sakte gå tilbake til normalen, og du vil kunne gå ut av kammeret og bytte tilbake til vanlige klær. Behandlingen er nå ferdig.

KLAR FOR Å BOOKE FØRSTE TIME MED mHBOT?

Bestill Time

HVEM SKAL IKKE GJØRE mHBOT BEHANDLING?

Ved graviditet eller mistanke om graviditet er ikke mHBOT anbefalt.

Dette gjelder også i tilfeller ved hjertestans, kronisk lungesykdom, kunstige øre knogler eller lignende.