FØR FØRSTE TIME

Hos RevitaMed forstår vi at hverdagen kan by på mange utfordringer, og at det derfor kan være vanskelig å huske på alt. Det er derfor vi har laget en kort liste som inneholder nyttig informasjon om hva du trenger før du kommer inn for for den første timen.

La oss hjelpe deg å huske!

Her er litt nyttig informasjon før du kommer inn:

mHBOT

TA MED

For mHBOT behandling vil vi be deg om å ta med bomullstøy som du vil bruke i lufttrykkskammeret. Dette er for din egen trygghet og del av våre prosedyrer. Du kan lese mer om det her.

HUSKE PÅ

Husk å fjern all sminke, kremer, etterbarberingsvann, parfyme, hårspray og lignende før du kommer inn for behandlingen. Vi vil også be deg om å fjerne alle typer smykker som halskjede, klokke, øreringer og lignende før du går inn i trykkammeret. 

EMS TRENING

TA MED

For EMS Trening X-Body har vi fullt treningsutstyr tilgjengelig for deg under treningstimen. Derfor er det ikke nødvendig å ta med treningsklær. En flaske vann? Kun hvis du foretrekker å ta med. Vi har vann tilgjengelig under treningstimen.

HUSKE PÅ

Husk å spise og drikke vann før treningstimen. Det er viktig så kroppen din er full av energi og klar for EMS Trening X-Body!

Liten Notis:  Før du kommer inn for den 1ste behandlingen er det en GRATIS konsultasjon med vår lege hvor all informasjon blir gitt.